Βοήθεια πελατών

Εάν η συζήτηση με έναν άνθρωπο της πραγματικής ζωής σου ταιριάζει περισσότερο , μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ομάδα Ευτυχίας των πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (παρακάτω) ή μέσω του Live Chat

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις συχνές ερωτήσεις μας.
Εάν έχετε μια επιπλέον ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προϊόντα

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ KARUP DESIGN;

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα Karup από το επίσημο ελληνικό ηλεκτρονικό μας κατάστημα, την έκθεση Karup στο SmartPark Mall στα Σπάτα της Αθήνας ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα GnG Home στην Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΥ KARUP ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ;

Όχι. Τα προϊόντα Karup Design δεν συναρμολογούνται όταν παραδίδονται. Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από έπιπλα knock-down. Με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα μας παίρνουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά και οδηγούν σε πιο «αποδοτικά μίλια».

Όταν αρχίσετε να συναρμολογάτε το προϊόν Karup Design μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που λαμβάνετε στη συσκευασία ή να το βρείτε εδώ Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία μεταφοράς και συναρμολόγησης όπου αυτή είναι διαθέσιμη.

ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ MOY KARUP;

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του προϊόντος Karup Design, επισκεφθείτε τη σελίδα φροντίδας ή επισκεφθείτε οποιαδήποτε σελίδα προϊόντος από την οποία μπορείτε να διαβάσετε για τη φροντίδα ειδικά για το προϊόν.

Απολαύστε την αγορά σας!

ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘEI ΤΟ ΚAΛΥΜΜΑ ΑΠO ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ FUTON;

Μπορεί να παρατηρήσετε ένα φερμουάρ στα στρώματα futon μας. Αν και αυτό δεν είναι για να βγάλετε τα καλύμματα των στρωμάτων futon. Όταν ράβονται με το χέρι, τα κουμπιά ή τα παπλώματα στερεώνονται στα στρώματα futon για να διατηρηθεί η πλήρωση στη θέση της. Ως συμβουλή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα σεντόνι όταν κοιμάστε στο στρώμα futon σας. Με αυτόν τον τρόπο, παρατείνετε τη ζωή και την ομορφιά του στρώματός σας futon.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ;

Εάν αμφιβάλλετε για το ποιο στρώμα να επιλέξετε για ύπνο μπορείτε να βρείτε τη μέση σκληρότητα στρώματος έναντι απαλότητας στην τελευταία εικόνα σε κάθε σελίδα προϊόντων στρώμα futon εδώ . Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα στρώματα futon εδώ .

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο στρώμα για το πλαίσιο κρεβατιού Karup Design, αυτό είναι δυνατό. Τα διαθέσιμα μεγέθη κρεβατιών ταιριάζουν με τα μεγέθη στρώματος που ταιριάζουν στο πλαίσιο του κρεβατιού.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ;

Προσφέρουμε διαφορετικά υφάσματα στη γκάμα των προϊόντων μας. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη συλλογή υφασμάτων μας και τα διαθέσιμα χρώματα, επισκεφθείτε τη σελίδα μας «Χρώματα και υφάσματα» εδώ .

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΑΤΑΜΙ ΜΟΥ;

Όλα τα χαλιά τατάμι πρέπει να διατηρούνται στεγνά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε μούχλα/μούχλα. Συνιστούμε το τατάμι σας να σκουπίζεται μόνο με ένα ελαφρώς υγρό πανί και χωρίς σκληρά καθαριστικά διαλύματα ή κενό κατά μήκος της ύφανσης του τατάμι. Πηγαίνοντας ενάντια στην κατεύθυνση ύφανσης μπορεί να βλάψει το τατάμι ή να προκαλέσει τη βρωμιά να ωθηθεί σε αυτό. Κατά τη χρήση καθαρισμού κενού, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε την πιο αδύναμη ρύθμιση.


Μπορεί να παρατηρήσετε μια μυρωδιά από το χαλάκι τατάμι σας. Αυτό προέρχεται από τα φυσικά καλαμάκια ρυζιού και θα εξαφανιστεί με την πάροδο του χρόνου - επομένως αυτό δεν κατηγοριοποιείται ως σφάλμα του προϊόντος.


Τα χαλιά Tatami είναι ευαίσθητα στην υγρασία, αποφύγετε να αφήσετε χαλί ή άλλο υλικό κάλυψης πάνω από ένα χαλάκι τατάμι καθώς δημιουργεί ένα υγρό περιβάλλον για μούχλα. Συνιστούμε τον καθαρισμό και τον αεριζόμενο αέρα του τατάμι μια στο τόσο, πιθανότατα πάνω σε έναν τοίχο. Οι ξηρές και ηλιόλουστες μέρες είναι οι καλύτερες για τον αεριζόμενο αέρα των χαλιών τατάμι.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ Ή ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ;

Οι ρόζοι στα φυσικά μας πλαίσια από πεύκο θεωρούνται ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χάρισμα κάθε έπιπλο. Ούτε δύο δεν θα είναι ίδια. Μπορείτε να περιμένετε ότι οι φυσικές επιφάνειες από πεύκο θα αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου όταν εκτίθενται μόνιμα σε διακυμάνσεις του κλίματος και της υγρασίας. Αυτές οι αλλαγές είναι φυσιολογικές για τις φυσικές πρώτες ύλες.


Λάβετε υπόψη ότι γενικά ισχύουν τα ακόλουθα σημεία:

· Μην τοποθετείτε τα καυτά αντικείμενα στα έπιπλα
· Μην τοποθετείτε τα κεριά άμεσα στα έπιπλα
· Σκουπίστε αμέσως οποιαδήποτε χυμένα υγρά
· Ελέγχετε τακτικά εάν οι βίδες και τα εξαρτήματα είναι σφιχτά
· Η χαρακτηριστική, αρωματική ξύλινη οσμή είναι πάντα απόδειξη
ποιότητας για τα φυσικά ξύλινα έπιπλα

μας
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Εάν προκύψει η ατυχής κατάσταση ενός ανταλλακτικού που λείπει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας contact@gng-home.gr

ΠΟΎ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ KARUP;

Σε κάθε σελίδα προϊόντος του Karup Design θα βρείτε μια ενότητα με την ονομασία «Προδιαγραφές» στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Εδώ θα βρείτε όλες τις προδιαγραφές του προϊόντος που απαιτούνται.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ KARUP;

Κάθε χρόνο προσθέτουμε νέα σχέδια στη συλλογή μας. Αυτό μπορεί να είναι τόσο καναπέδες-κρεβάτια , κρεβάτια και στρώματα , και αποθήκευση + περισσότερα προϊόντα. Ακολουθήστε μας στο Instagram ή το Facebook για να ενημερωθείτε μόλις τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για αγορά

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ KARUP;

Ναι, μπορεί. Παρόλο που σχεδιάζουμε τα κρεβάτια μας για να χωρέσουμε ένα στρώμα κρεβατιού futon, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό στρώμα στο πλαίσιο του κρεβατιού. Λάβετε υπόψη ότι δεν λαμβάνουμε την ευθύνη για την καταλληλότητα ή την εμφάνιση σε αυτό το θέμα. Η διάσταση μεγέθους στρώματος που ταιριάζει στο πλαίσιο κρεβατιού είναι διαθέσιμο σε κάθε σελίδα προϊόντος της κατηγορίας κρεβατιών . Το «μέγεθος» του κρεβατιού Karup Design καθόρίζει το μέγεθος του στρώματος που ταιριάζει στο πλαίσιο του κρεβατιού.

ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΛΕΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ FUTON ΜΟΥ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Τα φουτόν δεν ανέχονται το νερό. Σε περίπτωση συμβάντος, καθαρίστε το futon σας με ένα υγρό πανί με μια μικρή ποσότητα καθαρού σαπουνιού πιάτων (Δεν πρέπει ποτέ να το κάνετε αυτό σε λινο ή βαμβακερό ύφασμα, καθώς μπορεί να εμφανιστούν λεκέδες). Μην τρίβετε αλλά καθαρίζετε το futon σας βάζοντας την περιοχή από τη βρωμιά. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό σας χρησιμοποιώντας ένα καθαρό και μη βαμμένο πανί για να στεγνώσετε την περιοχή. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των διαφορετικών υφασμάτων μας, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα φροντίδας μας εδώ ή να βρείτε τη φροντίδα για κάθε προϊόν σε κάθε σελίδα προϊόντων μας. Επιλέξτε το χρώμα υφάσματος, για το οποίο θέλετε να διαβάσετε τις πληροφορίες φροντίδας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ;

Προσφέρουμε έξι τύπους στρωμάτων κρεβατιών στη συλλογή μας. Όλοι έχουν έναν διαφορετικό πυρήνα για να παρέχουν ποικιλομορφία στην άνεση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα futons μας και τα σφραγίσματα των στρωμάτων κρεβατιών μας εδώ .

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΝΑΠΕ-ΚΡΕΒΑΤΙ;

Για όλα τα στρώματα καναπέ-κρεβάτι στη συλλογή μας, τα γεμίσμτα είναι τα ίδια. Η μόνη διαφορά είναι το μέγεθος και το πάχος των στρωμάτων καναπέ-κρεβάτι. Στα στρώματα καναπέδων-κρεβατιών μας, χρησιμοποιούμε τα περισσεύματα από την παραγωγή futon στη γέμιση. Αυτό η μεικτή ανακυκλωμένη γέμιση χρησιμοποιείται με πυρήνα polyfoam για να προσθέσει σφριγηλότητα στα στρώματα καναπέ-κρεβάτι. Στο κουμπί της σελίδας μας "Τι είναι ένα futon", μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα.

ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΑΤΑΜΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Όλα τα χαλιά τατάμι πρέπει να διατηρούνται στεγνά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ανάπτυξη μυκητών/μούχλας. Συνιστούμε το τατάμι σας να σκουπίζεται μόνο με ένα ελαφρώς υγρό πανί και χωρίς σκληρά καθαριστικά διαλύματα ή κενό κατά μήκος της ύφανσης του τατάμι. Πηγαίνοντας ενάντια στην κατεύθυνση ύφανσης μπορεί να βλάψει το τατάμι ή να προκαλέσει τη βρωμιά να ωθηθεί σε αυτό. Κατά τη χρήση καθαρισμού κενού, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε την πιο αδύναμη ρύθμιση.


Μπορεί να παρατηρήσετε μια μυρωδιά από το χαλάκι τατάμι σας. Αυτό προέρχεται από τα φυσικά καλαμάκια ρυζιού και θα εξαφανιστεί με την πάροδο του χρόνου - επομένως αυτό δεν κατηγοριοποιείται ως σφάλμα του προϊόντος.


Τα χαλιά Tatami είναι ευαίσθητα στην υγρασία, αποφύγετε να αφήσετε χαλί ή άλλο υλικό κάλυψης πάνω από ένα χαλάκι τατάμι καθώς δημιουργεί ένα υγρό περιβάλλον για μούχλα. Συνιστούμε τον καθαρισμό και τον αεριζόμενο αέρα του τατάμι μια στο τόσο, πιθανότατα πάνω σε έναν τοίχο. Οι ξηρές και ηλιόλουστες μέρες είναι οι καλύτερες για τον αεριζόμενο αέρα των χαλιών τατάμι.