ΕΠΕΛΕΞΕ. ΤΟ . ΦΟΥΤΟΝ ΣΟΥ

Εκπαίδευσε τον εαυτό σου για το futon και τα οφέλη του

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FUTON;

Το futon είναι μια ιαπωνική λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν χώρο ύπνου. Ένα παραδοσιακό ιαπωνικό futon μπορεί να αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να βγει για ύπνο τη νύχτα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του futon είναι ότι είναι πτυσσόμενο και καταλαμβάνει λίγο χώρο, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με τον μινιμαλιστικό ιαπωνικό τρόπο ζωής. Τα futons τοποθετούνται κυρίως σε χαλιά τατάμι, τα οποία παρέχουν μια πιο μαλακή βάση για το futon. Η Karup Design πήρε την ιαπωνική παράδοση και πρόσθεσε μια Δανική πινελιά σε αυτό. Τα στρώματα futon μας είναι παχύτερα από τα παραδοσιακά ιαπωνικά futons, και τα γεμίσματα ποικίλλουν μεταξύ των διαφορετικών τύπων futon. Αλλά έχουν ένα κοινό πράγμα: Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να στοιβάζονται αν χρειαστεί.

Κάνε χώρο για περισσότερα. Σε λιγότερο χώρο.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ FUTON

Σε αυτή την ενότητα μπορείς να εξερευνήσεις περισσότερα για τα έξι στρώματα κρεβατιών μας. Κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική γέμιση και ειδικά υλικά στον πυρήνα, κάτι το οποίο μπορεί να βελτιώσει την άνεση του ύπνου σου με πολλούς τρόπους.

Comfort futon

Το Comfort futon μας είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 15 cm με πυρήνα αφρού PU. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού futon. Το Comfort futon θα σου προσφέρει μια μέτρια σταθερή άνεση ύπνου. Το βαμβάκι στο futon θα προσαρμοστεί στα περιγράμματα του σώματός σου και θα το υποστηρίξει, και ο πυρήνας αφρού θα απομονώσει τις μικρές κινήσεις.

Traditional futon

Το παραδοσιακό μας futon είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 13 εκ. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού ιαπωνικού futon. Το παραδοσιακό futon θα σου δώσει μια σταθερή άνεση ύπνου. Το βαμβάκι στο φουτόν θα προσαρμοστεί στο σώμα σου και θα το υποστηρίξει.

Basic Futon

Το βασικό μας futon είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 11 cm με πυρήνα αφρού PU. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού futon. Το Βασικό futon θα σου δώσει μια μέτρια σταθερή άνεση ύπνου. Το βαμβάκι στο futon θα προσαρμοστεί στο σώμα σου και θα το υποστηρίξει και ο πυρήνας αφρού θα απομονώσει τις μικρές κινήσεις.

Coco futon

Το Coco futon μας είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 16 cm με πυρήνα πλάκας ινών καρύδας. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού futon. Το Coco futon θα σου δώσει μια μέτρια μαλακή άνεση ύπνου. Το βαμβάκι στο futon θα προσαρμοστεί στο σώμα σου και η πλάκα coco θα το υποστηρίξει.

Double latex futon

Το διπλό futon λατέξ είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 18 cm με πυρήνα αφρού από λάτεξ. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού futon. Το διπλό futon λατέξ θα σου δώσει μια μαλακή επιφάνεια ύπνου. Το βαμβάκι στο futon θα προσαρμοστεί στο σώμα σου και θα το υποστηρίξει, και το λατέξ θα απομονώσει όλη την κίνηση.

Sandwich futon

Το sandwich futon μας είναι ένα στρώμα βαμβακιού πάχους 16 cm με πυρήνα αφρού από λάτεξ και πλάκα ινών coco. Τα futons μας έχουν υψηλότερη πυκνότητα και πάχος από τα παραδοσιακά ιαπωνικά κρεβάτια futon, αλλά εξακολουθούν να κληρονομούν όλες τις καλές ιδιότητες ενός παραδοσιακού futon. Το σάντουιτς futon θα σου δώσει μια μέτρια μαλακή άνεση ύπνου. Το βαμβάκι στο futon θα προσαρμοστεί στο σώμα σου, η πλάκα coco θα το υποστηρίξει και ο μαλακός αφρός λατέξ στον πυρήνα θα απομονώσει τις μικρές κινήσεις.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερα για το υλικό πλήρωσης στα στρώματα futon κρεβατιών μας. Κάθε υλικό έχει πλεονεκτήματα για να βελτιώσει την άνεση του ύπνου σου.

Βαμβάκι

Λόγω της φύσης του βαμβακιού έχει χρησιμοποιηθεί σε στρώματα futon από την αρχή του χρόνου. Προσαρμόζεται στα περιγράμματα του σώματος και το υποστηρίζει σε όλο το μήκος του. Το βαμβάκι απορροφά την υγρασία που παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατά τη διάρκεια της ημέρας ο αέρας μπορεί να κυκλοφορήσει και να εξατμιστεί η υγρασία. Το βαμβάκι στα στρώματα futon μας είναι ένα εντελώς φυσικό υλικό.

Καρύδα

Οι πλάκες καρύδας χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πιο σταθερών στρωμάτων futon. Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες από μαλακές ίνες καρύδας σε συνδυασμό με τη χρήση λατέξ. Η δομή τους επιτρέπει στον αέρα να περάσει εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι το στρώμα αερίζεται συνεχώς. Οι ίνες καρύδας είναι ένα σκληρό υλικό ανθεκτικό στην υγρασία - δεν απορροφούν νερό.

Αφρός λατέξ

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή λατέξ είναι το γάλα που λαμβάνεται από rubber δέντρα. Χάρη στην ελαστικότητα και την απαλότητά του προσαρμόζεται στο σώμα και η δομή του επιτρέπει στον εξαερισμό του στρώματος. Το υλικό έχει πολλά ευεργετικά σημεία: είναι χωρίς σκόνη, υγενές, εξαιρετικά εργονομικό, θερμομονωτικό, αναπνεύσιμο, μακράς διαρκείας και ανθεκτικό.

Αφρός Πολυουρεθάνης

Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι γνωστός χάρη στην απαλότητα και την ελαφρότητά του. Θα παρέχει ελαφριά υποστήριξη και μαλακή επιφάνεια για ύπνο. Όταν κοιμάται, σκιαγραφεί τα σχήματα του σώματός σας και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακάμψει στο αρχικό του σχήμα.

ΤΙ ΥΠAΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠE-ΚΡΕΒAΤΙΟΥ ΜΑΣ;

Τώρα γνωρίζεις περισσότερα για τις διαφορετικές γεμίσεις των στρωμάτων μας.
Τα γεμίσματα των στρωμάτων στους καναπέδες-κρεβάτια είναι όλα ίδια. Το μόνο πράγμα που διαφέρει είναι τα μεγέθη τους.

ΜΕΙΚΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ

Χρησιμοποιούμε τα υπολείμματα υφασμάτων από
την παραγωγή των στρωμάτων.
Δίνοντάς τους μια νέα ζωή και σκοπό
μετά τη χρήση τους στα στρώματα καναπέ-κρεβάτι futon
μας.


Όταν αγοράζεις έναν καναπέ-κρεβάτι Karup Design, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η πλήρωση του στρώματος futon είναι υποπροϊόν από την παραγωγή στρώματος. Ένας πυρήνας βαμβακιού στο στρώμα κάνει την άνεση πιο σταθερή όταν κάθεσαι και κοιμάσαι. Το μειτκό ανακυκλωμένο γέμισμα αποτελείται από βαμβάκι, πολυεστέρα και νήματα και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με την TÜV.

Επειδή. Εμείς. Φροντίζουμε

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ FUTON ΣΟΥ

Για να επαναφέρεις το αρχικό σχήμα και τον όγκο, κύλισε το και δίπλωσε το σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Παρακαλώ, μην καθαρίζεις το στρώμα με νερό. Μην το πλύνεις.

Αναποδογύρισε το μια στο τόσο για να το αερίσεις και να το διατηρήσεις στο σχήμα του.

Άνοιξε το κατά τη διάρκεια της ημέρας για να το αερίσεις.